A’Design Award & Competition’da Türkiye tasarım ödülü kazandı

3001

Dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından A’Design Award & Competition, Türkiye’de Anadolu Isuzu fabrikalarında tasarlanıp üretilen 3 farklı aracı ödüllendirdi.

1 platinium ve 2 gold tasarım ödülü kazanan Isuzu araçlarını, Anadolu Isuzu Ar-Ge merkezindeki Türk tasarımcılar ve mühendisler tasarladı.

Dünyanın en önemli tasarım yarışmalarından A’Design Award & Competition, Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde tasarlanıp, üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen Visigo, Citiport ve Novociti Life modellerini tasarım ödüllerine layık gördü.

“İyi Tasarım Ödülü”’nün sahibi olan Isuzu Novociti Life

Turquality kapsamında düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli tasarım organizasyonu Design Turkey Yarışmasında “İyi Tasarım Ödülü”’nün sahibi olan Isuzu Novociti Life, ilk yurt dışı ödülünü de A’Design Award & Competition’dan “Gold A’Design Award” ile aldı. 8 metre midibüs segmetinde kompakt ölçülerine rağmen geniş bir iç hacim sunan Novociti Life, motorun arka kısma alınmasıyla da servis bakım müdahalelerini kolaylaştırmasıyla ön plana çıkıyor.