Adil Küçüksarı finale iddialı giriyor

2282
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın iddialı pilotlarından Adil Küçüksarı, 11-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Ford Otosan 35. Kocaeli Rallisi’nden zaferle ayrılmak istiyor. 

Ford Otosan 35. Kocaeli Rallisi’nde CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışacak olan Neo Motorspor takımından Adil Küçüksarı, Nisan ayında Ege Rallisi ile başlayan ve 7 yarıştan oluşan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın final yarışı olan organizasyona Ralli Sınıf N Şampiyonası lideri olarak gidiyor.

Sınıfında şampiyonluğu garantilemiş olarak Kocaeli Rallisi’nde start alacak olan Adil küçüksarı, “Neo Motorspor olarak iyi bir başlangıç yaptığımız sezonun önem taşıyan final yarışından zaferle ayrılmayı hedefliyoruz. Ford Otosan 35. Kocaeli Rallisi’ne sınıf N birinciliğini garantilemiş şekilde giriyor olmamız bize motivasyon sağlıyor. Amacımız genel klasmanı da üst sıralarda tamamlamak. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son perdesi olan yarışın keyifli geçmesini umuyorum. Tüm pilotlara başarılar diliyorum” dedi.