Bursa Otoshow kapılarını ziyaretçilerine açtı

1859

Türkiye’de üretilen araç modellerinin % 60’tan fazlasının üretildiği “otomotiv sektörünün kalbi” olan Bursa’da düzenlenen Bursa Otoshow Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı.

75 adet binek ve ticari araç sergileniyor

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü “10 yıldır düzenlediğimiz Bursa Otoshow Fuarı’nda, yerli üreticilerin ağırlıklı katılımı ile birbirinden şık standlarda sergilenen son model araçlar görücüye çıktı.  6 gün boyunca firmaların fuara özel sunduğu fiyatlar ve cazip kampanyalar ile renkli bir ortamda geçecek fuarda 68 Bin TL’den 700 Bin TL’ye her bütçeye hitap eden 75 adet binek ve ticari araç, salon 2 ve 4’te sergileniyor.13 Mayıs Pazar günü saat 21.00’e kadar ziyaret edilebilecek fuara tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Bursa Oto Show Fuarı’nda Dacia, Fiat, Ford, Mitsubishi, Nissan, Renault, Suzuki, Toyota gibi otomobil, suv, 4×4, pick-up firmaları, DAF, Ford Trucks, Isuzu, Karsan, Renault Trucks, MAN gibi ticari araç firmaları Salon 2, 4’te yer almakta. Fuaye alanında ise oto aksesuar firmaları bulunmakta.

Renkli fuar etkinlikleri

Otomobil severlerin karar verme süreçlerine önemli katkılarda bulunacak, 6 gün boyunca renkli bir atmosferde geçecek olan fuarda; dans şovları, çocuk oyun alanı ve bayanlara özel güzellik uygulamaları da yer alıyor. Ayrıca nostalji havası yaşatan klasik otomobiller ve doğa tutkunları için birbirinden ilginç off – road araçlar da sergileniyor.