Çanakkaleli Miller’den Çanakkaleli sporculara destek

“Baja Troia Turkey” ismiyle, 4 gün süreyle Çanakkale’de düzenlenen yarışa, Türkiye’nin yanı sıra, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Romanya, İsrail ve KKTC’den sporcular katıldı.

2334
Miller Holding, 26-29 Ekim tarihlerinde düzenlenen “Baja Troia Turkey” Rallisi’nde, Çanakkaleli sporcuların sponsorluğunu üstlenerek, Çanakkale’nin dünyaya tanıtımına ve spora verdiği desteği bir kez daha gösterdi.

Miller Holding uluslararası doğa sporları tutkunlarının her yıl büyük bir merakla takip ettiği ve bu yıl tarihinde ilk kez Türkiye’de düzenlenen Baja Troai Ralli yarışlarında Çanakkaleli sporcuların yanında yer aldı. Miller Holding; Miller Premium Cars ve Miller Enerji markaları ile 4×4 kategorisinde yarışan Caner Algönül’e ve motosiklet kategorisinde yarışan Harun Sığırlı’ ya sponsor oldu.

YABANCI SPORCULAR, ÇANAKKALE’YE HAYRAN KALDI

“Baja Troia Turkey” ismiyle, 4 gün süreyle Çanakkale’de düzenlenen yarışa, Türkiye’nin yanı sıra, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Romanya, İsrail ve KKTC’den sporcular katıldı.

Çanakkale-Saroz Körfezi-Truva rotasında gerçekleşen yarışlar, ekiplerin birincilik mücadelelerinin yanı sıra, Gelibolu’nun tarihi dokusu ve Çanakkale’nin yemyeşil ormanlarındaki keşif heyecanı ile de nefes kesici geçti.

MERT MİLDON: “SPORU VE SPORCUYU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, spora verilen desteğin, Türkiye’nin geleceğine verilen destek olduğunu belirterek, “Miller Holding’in ve ailemizin Gelibolu’daki tarihi Cumhuriyetimiz ile yaşıt. Bu nedenle de Baja Troia Turkey gibi doğa sporlarında çok önemli bir uluslararası yarışın, Türkiye’de ilk kez düzenlenmesi ve bu nefes kesici mücadele için Cumhuriyet Bayramı’nda, İstiklal Savaşımızın ruhunu taşıyan Çanakkale’nin seçilmesini çok anlamlı buluyoruz. Daha önce sörf ve satranç sporlarına verdiğimiz sponsorluk desteğini, Baja Troia Turkey’de Türkiye’yi temsil eden Çanakkaleli sporcularımız için de sunmak bizi ayrıca gururlandırdı. Miller Holding olarak, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.