Çetinkaya-Tezeken ikilisi Türkiye Ralli Şampiyonası’na hazır!

3142

Geçtiğimiz yıl Kategori 1 ve Fiesta Cup R1-ST kategorilerini kazanan Kemal Çetinkaya-Tolga Tezeken ikilisi yeni sezona iddialı başlıyor.

Motul’ün desteğiyle şampiyonayı kovalayacak olan Kemal Çetinkaya- Tolga Tezeken, 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Rally Bodrum’da Subaru Impreza ile start alıyor. Yarış, 14 Nisan Cuma akşamı Bodrum Belediye Meydanı’ndaki start seremonisi ile başlayacak.

Erkan Bodur Ralli Kupası’na da puan verecek olan yarışta Kemal Çetinkaya ve Tolga Tezeken; Karbonz ve Motul desteğiyle yeni otomobilleri Subaru Impreza ile start alacaklar. Geçen yıl Kategori 1 ve Fiesta Cup R1 – ST kategorilerini kazanan ikilinin teknik destekçisi ise yine Proservice olacak.

69 kaydın bulunduğu ve 138 sporcunun katılımıyla koşulacak sezonun ilk rallisi 16 Nisan Pazar günü Be Premium Hotel’deki finiş seremonisi ve ödül töreni ile son bulacak.

En kapsamlı otomobil haberleri www.otoaktuel.com.tr’de….