Hyundai Konatolia’da 3.000 km geride kaldı

1478
KONA 1.6 dizel, 12 Nisan’da İstanbul’dan başladığı Türkiye Turu’nda ilk ayağı tamamladı. “KonAtolia” adı verilen proje 40 gün sürecek ve toplam 7.000 km yol katedilecek.

Hyundai, merakla beklenen 1.6 litrelik dizel motorlu ve 7 ileri DCT şanzımanlı KONA modelini 12 Nisan’da yaptığı basın toplantısının ardından Türkiye’de satışa sunmaya başlamış ve akabinde tüm Türkiye’yi kapsayacak bir tura çıkmıştı. 40 günde 40 şehir 7.000 km mottosuyla yola çıkan KONA 1.6 dizel, proje kapsamında ilk 3.000 km’yi geride bırakarak Van’a ulaştı.

Yeni modelle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, ”12 Nisan’da satışına başladığımız KONA dizel modelimizden 10 günde 100 adet satış gerçekleştirdik. Nisan ayını benzinli versiyon da dahil olmak üzere 200 adetlik bir KONA satışı ile kapatmayı hedefliyoruz. Kısacası, KONA modelimizin satış performansı her geçen gün artmaya devam ediyor. Ülkemizi karış karış gezdiğimiz Konatolia projemiz de tüm hızıyla sürüyor ve geçtiğimiz tüm şehirlerde ilgiyle karşılandık” dedi.