Suzuki, büyük motosikletlerde çıtayı yükseltiyor!

1666

Suzuki Motosiklet, Motobike İstanbul fuarında enduronun güçlü temsilcisida V-Strom 1050 DE, V-Strom 800 DE ve 800 cc’lik yeni cadde motosikleti GSX-8S modellerini sergiledi.

Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde temsil edilen Suzuki Motosiklet, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Motobike İstanbul’da, orta ve yüksek cc’li segmentteki boşluğu dolduran yeni modelleri V-Strom 1050 DE , V-Strom 800 DE ve GSX-8S’i sergiledi. Mevcut V-Strom ailesinin alt ve üstü serileri arasına konumlandırılan yeni modeller ile Suzuki motosiklet çeşitliliği artırılıyor.

Street ve Touring modelleriyle tutkunlarının vazgeçemediği GSX serisine eklenen GSX-8S ile de niş motosiklet segmentindeki alternatifler çoğaltılıyor. Suzuki standında ayrıca markanın dayanıklı yapıları ve ekonomik işletim maliyetleriyle öne çıkan Address 125 ve Avenis 125 scooter modelleri de sergilendi.

En kapsamlı motosiklet haberleri www.otoaktuel.com.tr’de…